TOKAT / TURHAL - Necip Ortaokulu

Matematik her yerde yarışması okulumuzda yapıldı.

Kağıttan uçak kategorisinde 1. ve 2.sınıflarda Eymen Alkan, 3. ve 4. sınıflarda Elif Demirkürek ortaokulda ise Yasin Bağ birinci olmuştur.

Balonla hareket eden araba kategorisinde 1. ve 2.sınıflarda Kerim Kaymak, 3. ve 4. sınıflarda Umut İnanç ortaokulda ise Çağrı Olgun birinci olmuştur.

Topaç kategorisinde 1. ve 2.sınıflarda Eymen Hamarat, 3. ve 4. sınıflarda Esma Beşer ortaokulda ise Berat Gedik birinci olmuştur. Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Mrt

Programın sonunda da öğrencilerimiz tarafından hazırlanan Çanakkale sergisi açıldı...

Mrt

Millî Eğitim Bakanlığınca bu yıl 2 Haziran 2024'te gerçekleştirilecek Liselere Geçiş Sistemi (LGS) kapsamındaki Merkezî Sınav'ın başvuru ve uygulama kılavuzu yayımlandı.

Ara

19.12.2023 tarihinde Tokat ilimiz bünyesinde yapılan deprem tatbikatına Okul olarak bizde katıldık. Öncelikle çök-kapan-tutun hareketi sonrasında ise hızla okul tahliyesi gerçekleştirilmiştir.

Ara

Okulumuz veli görüşme saatleri belirlenmiştir. Velilerimizin öğretmenlerimizle yapacağı görüşmeleri veli görüşme saatleri doğrultusunda yapmaları gerekmektedir.

Ara

Cumhuriyet'in 100. Yılı münasebetiye Turhal İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası düzenlenmiş olup Okulumuz  4. Sınıf öğrencilerinden Kadir Efe ELÇİN mangala oyununda İlçe 1. si , Şükran Sena DOĞAN pentago oyunda  İlçe 1. 'si olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder emeği geçen öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda 10 Kasım Günü Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk 'ü Anma Günü Programı gerçekleştirilmiş olup emeği geçen Öğretmen ve Öğrenci arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Mustafa Kemal Atatürk'ü ve silah arkadaşlarını saygı ve özlemle anıyoruz.

Ara

OKULUMUZDA  CUMHURİYETİN 100. YILI   29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI ÇOŞKUYLA KUTLANDI.

Kas

Okulumuzda 81 ilimizde aynı anda yapılan deprem tatbikatı uygulanmıştır. Bu tatbikat ile okulumuzda 1. sirende çök , kapan , tutun işlemi uygulanmış olup 2. sirende ise deprem sonrasında hızlıca boşaltma işlemi uygulanmıştır. Öğrencilerimizde deprem farkındalığı ile deprem ve deprem sonrası yapılması gerekenler hakkında afet bilinci oluşturma hedeflenmiştir.